Brec's Blogg

Årets valpkull är här

2013-04-25

.

Vi är rätt trötta här i huset.

Den 1:a valpen kom redan kl. 04.54 och den sista föddes kl.07.35.  Annie är en duktig mamma hjälper redan sina små när de kommer på villovägar. Nu tänker vi vila oss, men under helgen börjar jag ringa runt och prata med er som visat intresse för kullen. Det blev som väntat inte den önskade fördelningen mellan tikar och hanar. Den enda hanen kommer att kallas för Nelson och hamnar hos en härlig familj som väntat länge nu.

Resten av valparna är tikar hela 6 st. 

1 tik kommer att förbli i kennelns ägo men bo hos en fodervärds familj i Stockholms närhet. Vem det blir är inte klart ännu.

De övriga 5 tikarna kommer säkert hitta hem hos de familjer jag redan haft kontakt med. Eventuellt kan det ju vara någon av familjerna som jag försökt övertala att välja hanvalp som i slutändan får en fin tik ur kullen.

Prickarna på valparna sätter jag dit då de är nyfödda för att kunna se att alla äter och mår bra.

 

Annie med sina nyfödda valpar

Antal kommentarer: 2

2013-04-25 19:44:40 - Karin W (Lovis)

Duktiga Annie! Lycka till med alla tjejer och Nelson-killen nu. Ska bli kul att se dem (igen) när de vuxit till sig lite!

2013-04-26 17:16:39 - Eva-Carin

Första dygnet har gått bra, mycket passande för att se till att alla skall äta och må bra. Valpar är ömtåliga så här i omställningen till livet.:)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)