Brec's Blogg

Midsommarafton med valparna

2012-06-21

I helgen blir valparna 7 veckor och ska snart flytta till sina nya hem.

Nu är dom ute hela dagarna, ibland springer dom med Annie och mamma Flisan på tomten. Det är så härligt att följa deras utveckling. Alla har de sina egenheter men jag har inte full koll ännu.

Vilda och Ärte med sina gula halsband är båda pigga på det mesta. Dom har inte tid att ligga i knät o gosa. Peika med det röda halsbandet ligger inte långt efter men hon älskar att bli buren och slickar mig i hela ansiktet. Lycka med det lila halsbandet är en riktig kelgris, hon gillar bäst dom mjuka leksakerna. Ibland överaskar hon mig med att vara riktigt busig med en massa spring i benen. Äisad med det rosa halsbandet hon är en riktig livsnjutare, hon är en trygg och stabil valp som kommer bli en riktigt fin kamrat till familjens bebis när den kommer.

Känns att jag har full koll på alla tjejjerna.

Killarna  håller jag på att lära känna den som visar mest just nu är Glader med sitt klarblå halsband han är en riktigt livlig prick.

Dom andra grabbarna är också pigga och nyfikna. Ganska olika i utseende just nu . kommer rapport om dom när de visar sina rätta jag.

Antal kommentarer: 2

2012-06-22 14:36:36 - carina nyberg, carina.d.nyberg@gmail.com

Ni önskas alla en fin midsommar. Krama på de små liven.

2012-06-23 10:52:09 - Lillemor Bae

Kilar runt på din hemsida och blogg och vill önska dig, valparna och deras nya familjer all lycka och glädje i framtiden.
En valokull med fart och glädje så vitt jag kunnat se på dina filmsnuttar! Kram
Lillemor Bae
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)