Brec's Blogg

Det gäller att vara tidigt ute

2012-06-05

Kom på att titta bland kurser, hittade en lämplig jaktkurs för min nya lilla valp.

Anmälde oss till Eva Bodfält

Jaktvalpen En kurs på 4 tillfällen 21/9-30/11

Tydligen en populär kurs för jag har en reservplats, kanske någon av dom andra valparna också vill lära sig lite nyttigt snabba då på med anmälan.Vilken häftig bild på dom små efter en snabb flyckt undan regnskuren i em

Visst vore det kul om flera skriver till Goldenklubben stockholm/gotland och bokar in en valpkurs. Och kanske kollar om det går att få flera platser till jaktvalpen hos Eva Bodfält, en mycket välrenomerad hundtränare.

Antal kommentarer: 4

2012-06-06 19:46:11 - Anna, Älvsjö, anna.hollander@bostream.nu

Vore ju väldigt roligt om flera Flisan-valpar i Stockholmsområdet kunde gå på samma kurs! :) Ett annat tips är att maila till utbildningsansvarig (Linda Dahl) på Goldenklubben och föranmäla sig till valpkurs som startar i deras regi månadsskifet aug/sept. utbildning@stockholm.goldenklubben.se

2012-06-06 20:51:20 - Anna

Oj, kom det en regnskur? Blöta vovvar :D

2012-06-07 12:19:19 - Karin Wallén

Var håller Goldenklubben sin kurs? Jag har faktiskt anmält mig till valpkurs hos Hundforum på Kungsholmen (start slutet av aug), av två anledningar: Att det är i stan, på gångavstånd från mig, eller ett stopp med t-banan - blir lite social träning också förstås. Och för att ledaren har labradorer och själv sysslar med "retrieverträning"/jaktträning.
Men jag är öppen för annat. Eva Bodfäldt är fantastiskt bra.

2012-06-08 15:04:04 - Anna

Jag vet faktiskt inte mer än att det är i Sthlm-området. Har frågat om dom vet närmare men inte fått något svar. Än. Jag har också anmält till reservplats på Jaktvalpen. Bra att ha alternativ.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)